Profil

Homøopati Instituttet er Danmarks eneste uddannelsessted for professionelle klassiske homøopater, stiftet af klassisk homøopat Karolina Nørby. Hun har igennem de sidste mange år beskæftiget sig intensivt med undervisning og homøopati og akademisk forskning inden for homøopati.

Homøopati Instituttet

Karolina har til sammen mere end 15 års professionel erfaring med generelt undervisning samt homøopatisk behandling fra egen klinik i København. Hun er oprindeligt uddannet cand. mag. i engelsk, og engelsk sprog, litteratur og kultur har igennem den første halvdel af hendes voksenliv været hendes store interesse.

Hun har læst klassisk homøopati i Danmark (Skolen for Klassisk Homøopati) og efterfølgende i England. Karolina er cand. scient. i homøopati fra University of Central Lancashire, England.

Karolina har stor interesse for psykoterapi og i særdeleshed for Jungiansk analyse og psykoterapi. I sin kandidatafhandling på University of Central Lancashire undersøgte og udarbejdede hun en unik model for hvordan homøopati kan kombineres med Jungiansk analyse og psykoterapi – til glæde og gavn for klienterne.

Klassisk homøopati er Karolinas største passion, og hun brænder inderligt for det terapeutiske arbejde med klienterne og udbredelsen af kendskabet til homøopatien i Danmark – denne yderst effektive, skånsomme og dybdegående behandlingsmetode.