radar-opus-logo_1-2

Er du på udkig efter et Homøopatisk Software Program?

RadarOpus er verdens ældste og samtidigt mest moderne homøopatiske software program

  • Et effektivt homøopatisk software er både et uundværligt og samtidigt et uvurderligt værktøj i homøopatens daglige virke. Hvad enten du arbejder som professionel homøopat eller du er i gang med at uddannede dig til homøopradaropus-folderat, vil du hurtigt opdage, at din tid i konsultation er knap. Din tid sammen med patienten skal derfor planlægges med omhu og udnyttes optimalt.
  • Enhver garvet homøopat prioriterer tiden sammen med patienten højt. Den bedste investering af din tid i din praksis vil oftest være, at du vil være i stand til at give patienten dit nærvær samt din fulde opmærksomhed under konsultationen.  Dette forudsætter, at den tidskrævende repertorisering og journalisering af patientens symptomer skal optimeres på bedst mulig vis.
  • Et gedigent software som RadarOpus giver dig en enestående mulighed for at effektivisere den rutinemæssige del af repertoriseringen. Du kan bland andet  hurtigt og effektivt finde de relevante rubrikker og oplysninger blot ved et tryk på en knap. Du vil kunne hurtigt afgøre om du har overset relevante muligheder eller spørgsmål, som bør adresseres før patienten går, osv. Dine egne ressourcer vil således blive frigivet til det mere kreative og tilfredsstillende del af arbejdet som homøopat.
  • RadarOpus indeholder WinCHIP, som er et avanceret journaliseringssystem. Journaliseringen bliver systematiseret, gjort meget lettere og langt mindre tidskrævende
  • RadarOpus indeholder det mest omfattende homøopatiske bibliotek, som kan indeholde op til 884 forskellige bind af homøopatiske bøger, skrifter og et væld af artikler.
  • Har du lyst til at hære nærmere om RadarOpus er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan skrive en mail til: info@homeopati-instituttet.dk eller ringe til os på tlf.: 30 49 30 50.