Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er klassisk homøopat.

I mit daglige virke som terapeut i klinikken samt i mit virke som studieleder (Homøopati Instituttet) arbejder jeg under devisen: Aude Sapere ( “at turde vide”).

Som homøopat er dette kernen i mit arbejde: at samle viden om dig som menneske – om din fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstand – så jeg derved kan bruge min ekspertise til at finde en unik helbredende løsning for dig.

Spørgsmål, spørgsmål…

Min brede indgangsvinkel til dit helbred betyder – hvad enten dit tema er angst, depression, migræne, stress, allergi, kronisk træthed eller noget helt syvende – at jeg vil komme til at stille dig mange indledende spørgsmål. Jeg stiller dem både for at få mere at vide – og for at du selv skal begynde at reflektere. Vores samarbejde kommer således til at bygge på en del selvrefleksion. Mine spørgsmål kan for eksempel gå på din fysik, din kost, dine søvnvaner, men også konkrete symptomer, hændelser og historik mm. Sidst men ikke mindst, kan dine drømme i nogle tilfælde også være relevante at inddrage i den terapeutiske proces.

Hvordan foregår helbredelsen?

Som homøopat skal jeg kende til din almentilsand – fysisk, psykisk og mentalt – for at sætte en optimal helbredelsesproces i gang. Som homøopat betragter jeg dig nemlig som et helt menneske – du består af langt mere end blot en række fysiske eller psykiske symptomer. To klienter kan altså, set udefra, have de samme symptomer kan ende med at blive behandlet på to forskellige måder.

Hvad kan jeg gøre for dig?

Som homøopat er mit højeste mål at (gen)skabe en naturlig BALANCE i din krop og dit sind på den blideste og mest effektive måde. Det gør jeg ved at give dig et homøopatisk lægemiddel, som enten har form som tabletter eller munddråber. Disse lægemidler er blevet udviklet, testet og brugt gennem de sidste 200 år, hvilket gør dem både sikre og gennemprøvede. Og så milde, at de trygt kan bruges af både spæde børn og gravide.

Lægemidlerne fremstilles udelukkende af ekstrakter fra planter, mineraler eller produkter fra dyreriget, hvis essens fortyndes, til de når netop den grad, der skal til for, at ekstrakterne går ind og samarbejder optimalt med din krop. Samarbejdet går ud på, at din organisme skal aktiveres. Din organismes egen indbyggede evne til at hele og balancere skal stimuleres. På den måde opnår du langsigtet og fuldstændig helbredelse – indefra.

Har du lyst til at prøve denne milde, gennemtestede og skånsomme helbredelsesmetode, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan skrive en mail til info@homeopati-instituttet.dk eller ringe til mig på tlf.: 30 49 30 50.

Homøopati Instituttet